Restaurant Dukdalf biedt uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van genieten. Lunch, diner of een heerlijke kop koffie. Aan elke wens kan voldaan worden en daarvoor kun je 7 dagen per week bij ons terecht. Ideaal om een kleine tussenstop te maken met voldoende parkeergelegenheid en altijd open. Als officieel oplaadpunt kunnen wij 8 elektrische fietsen te gelijk opladen dus mogelijkheden voldoende.

Restaurant Dukdalf is gelegen aan een van de mooiste jachthavens van Nederland in de Zandmeren te kerkdriel. Een omgeving waar natuur, rust en ruimte voor recreatie aanwezig zijn. Wij bieden je een schitterend uitzicht op de haven in een sfeervolle omgeving met hoogstaande culinaire gerechten. Wij hanteren een internationale keuken met een uiteenlopende kaart. Hierbij maken wij veelal gebruik van streekproducten uit de nabije omgeving.

Ideaal om een kleine tussenstop te maken, maar ook voor een zakelijke lunch de perfecte omgeving om inspiratie op te doen. Als officieel oplaadpunt kunnen wij 8 elektrische fietsen te gelijk opladen dus mogelijkheden voldoende.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe gerechten en andere activiteiten van Dukdalf? Volg ons dan via facebook.com/dukdalf of meld je aan voor onze nieuwsbrief op www.restaurantdukdalf.nl