Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Gelderse Routes

Generic filters
Exact matches only

Kersenroute

36,6 KM 2 uur fietsen (1,5 uur met elektrische fiets)

De kersenroute start vanuit de Betuwe bij De Pannekoekenbakker in Buren en neemt je vervolgens mee door de aanliggende Kromme Rijnstreek, ook wel het buiten van Utrecht genoemd. Landgoederen, uitgestrekte natuur en fruitboomgaarden, je vindt het hier allemaal. In de zomer is het heerlijk fietsen langs kersenboomgaarden en fruitstalletjes. Vergeet zeker geen pitstop te maken bij een van de stalletjes waar je verse kersen koopt ‘onder de hut’. Of pluk je eigen kersen, proef de sfeer en vooral de kersen!

Zijn er al kersen? En waar koop ik ze? Mis niets! Download de gratis app!
In de Fruitalert app vind je alle informatie rondom de kersenperiode en de fruitpluktijd, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de actuele stand van zaken! De app is gratis te verkrijgen in de App Store en de Google Play Store.

De Rivierenland Fietskaart  

Wist je dat je bij ons de Rivierenland Fietskaart kunt bestellen, waar je naast schilderachtige fietsroutes ook bíjna alle fruitboomgaarden met bloesem op kunt vinden? De fietskaart is een must voor fiets- en natuurliefhebbers die het Rivierenland in ieder seizoen willen ontdekken, van de bloesem in het voorjaar tot boomgaarden vol fruit in het najaar.   

Bestel hier dé fietskaart van de regio en trek eropuit! Of haal de fietskaart bij een van de lokale verkooppunten. 


Lees meer
Startpunt De Pannekoekenbakker Buren
Knooppunten
64
69
62
17
35
36
43
96
54
53
58
57
15
37
39
70
65
Eindpunt De Pannekoekenbakker Buren
Aangeboden door:

Tips voor onderweg

Delen: